전화번호 -- 
이름 20|@|5134|@|22049 
Hold en kildesession, tag dem med ud til haven for at lege fangst, lege skjule og gå søge i et par minutter. Og efter at have undersøgt denne tekst på Huffington Post, der visuelt fremhæver over-feminiseringen af ​​damer i legetøj i de foregående par årtier, elskede jeg virkelig at lave bare et par af disse enkle, ikke syede dukker primært baseret på et lokalt amerikansk håndværk. Jeg blev klar over, at hun derefter lavede sit eget sæt med Artwork Dolls - en fantastisk lille dukke-sy-mission for teenagere, og jeg er temmelig sikker på, at hun først bemærkede dem i bogen! Manga-modeltegning er sandsynligvis en af ​​de mere enkle former for kunst. Hun købte tegning. Derefter bad hun mig om mønstret frabric og et par sy-ting.. Ved hjælp af papen skal du blot pakke dit garn rundt og rundt, indtil du har fået det beløb, du har brug for. Garndukker er underholdende for børn at skabe, men de vil gerne have lidt hjælp med båndet! Du er nødt til at klippe en bunke strenge af garn, der er af samme dimension.

Ikke desto mindre skal du tage hensyn til den værdi, som disse legetøj reklamerer for. Ud over denne kendsgerning anerkendes det nu, at farvelægning er en fremragende forundersøgelsesøvelse, der hjælper børn med at udvikle den hånd-øje-koordinering, de har brug for, for at lære hvordan man skriver. Især min datter. Jeg har en vigtig artikel om Hvordan man lærer børn at sy såvel som mange syningsprojekter til børn, hvis du er interesseret i at finde ud af ekstra om metoder til at få børn i gang! Få venner ind i Mardi Gras 'ånd med disse livlige og eksotiske accenter til det, der helt sikkert er en stor fest. Når drengene bliver sammenfiltret, har de brug for, at deres tp-dukker er skræmmende. For kvinden ønsker du alligevel at bære dine arme tilbage og binde dem på taljen. Ryd op dine omstrejfede tråde, og afgør, om du er en kvinde, der har bukser på eller et nederdel.

For damen, snip enderne af hendes nederdel, så det er i samme størrelse. Identisk med drengen, ønsker du at adskille to arme og et nederdel nedenfor. Ungdommene vil elske at klæde deres papirdukker op som disse Printable Leprechaun Buddies Paper Dolls til St. Patrick's Day. Mange yngre børn elsker den lette bevægelse, der skaber noget legetøjssamspil. Uden pakken kunne man fremstille porcelæn legetøjsfigurer med skimmel og flydende porcelæn og udnytte en smule talent og kreativitet. Jeg antager ikke, at folk burde kæmpe for at erhverve noget legetøj, hvad enten det drejer sig om kålpatchunger eller resten for den sags skyld. Med respekt og beundring bør biraciale husholdninger omfavnes og lettes ligesom vi gør for alle individer typisk. Jeg går stærkt ind for at handle efter et sæt på eBay, hvis du kunne finde det. Det er et 24-volumen sæt blandt de vildeste håndværk, du nogensinde vil se. Han har koncepter for splinternye: Alienetta, datter af en fremmed; Stonina, datter af Medusa; Tornado Storm, datter af en cyklon. Han håber desuden, at de kan komme ud med forældrene!

Børnene kunne have det sjovt at klæde sig... Effektivt nu kan hun få sin meget personlige syngende Disney Princess-dukke, der er udsøgt klædt som hendes yndlings Disney Princess, og som synger titelsporet fra hendes film. Nu.. for et par år siden lavede jeg en dukke i et felt. Heldigvis, da de afleverede år ikke længere ville bryde ud i detailforretningerne, efterhånden som udbuddet af disse specielle dukker steg. Det første trin Udskriv din skabelon Anna og Lotte parodi reducer mønsterstykkerne. Det er mest sandsynligt, at intet princip kan tydeliggøre hele sprogprocessen. Julen er en af ​​et kristent barns yndlingsdage, da de får alle disse gode gaver hvert år, men denne nutid er meget nødvendigt på grund af det faktum, at det er den dag, vi har det sjovt ved levering af vores Herre og Frelser, Jesus Kristus. Lav disse søde små julehaler for at føje til din feriepynt. Det er derfor, som mor eller far, det er vigtigt at vælge børns møbler derdit barn kan helt gøre brug af.